Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES A DOMINICANA" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

GuiaNupcial.com és un punt de trobada de totes aquelles persones que estan preparant qualsevol aspecte de la seva boda i la comunitat més gran de Nuvis de Catalunya, present a la xarxa des de l’any 1998.

No dubteu en consultar la seva web si voleu organitzar la vostra boda i esteu cercant informació o suport per saber més de les tendències de moda nupcial, de la seva planificació, del convit o la cerimònia, de restaurants o hotels i especialment, si esteu organitzant el vostre viatge de lluna de mel.

BARAHONA
HOTELS

I primer de tot, us destaquem els hotels que tenen la seva web en català:

Resorts a Punta Cana

Bavaro
5*****

Royal Bavaro
5*****

Ocean Blue & Sand
5*****

Resorts a Bayahibe

Gran Dominicus
4****, al sud de la República Dominicana

Cap Amunt

CENTRALS DE RESERVES HOTELERES

Aquí teniu les principals ciutats i les millors ofertes d'hotels a la República Dominicana:

Hotels a Santo Domingo

Hotels a Punta Cana

Hotels a La Romana

Hotels a Las Terrenas

Hotels a Boca Chica

Hotels a Bayahibe

Hotels a Bávaro

I a més aquí teniu les Centrals de Reserves en català que us permeten trobar hotels arreu de la República Dominicana:

Booking
Directe a la pàgina de la República Dominicana

Hotel.info

HRS

Destinia

Cap Amunt

APARTAMENTS I ALBERGS

Only Apartments
Apartaments a Punta Cana i Santo Domingo

Hostel Club
Albergs, B&B i hostals a Santo Domingo, Boca Chica, Sosua, Cabrera, Bayahibe, Bonao, Las Terrenas, Cabarete i Miches.

Cap Amunt

LLIBRES

"Vivències de cooperació a la República Dominicana", Gabriel Más.
En aquest llibre es pot trobar la realitat d'aquell que viu en condicions més desafavorides a República Dominicana, de l'ajuda rebuda per l'associació Campos Solidari i de tot allò que l'autor ha viscut i ha après d'aquella gent.

"Tots tres surten per l'Ozama", Vicenç Riera Llorca.
La vida de tres exiliats que van a parar a la República Dominicana. El món físic de l'illa, la naturalesa, la terra i l'aigua i tres escenaris com a metàfores de l'època: Ciudad Trujillo, la selva i el mar. Un dels llibres més apassionants de l'exili català a Amèrica i de la vida i l'acollida que van rebre...

"Cases d'indians", Martin Rodrigo.
Es coneix com a indians, aquells catalans que, al llarg de tot el segle XIX moguts per l'afany de fer fortuna a les Amèriques, es van embarcar en un llarg viatge i van emprendre negocis a terres d’ultramar: conreu de tabac i de sucre, comerç de licors, espècies i altres productes agrícoles, finances, transport de persones i mercaderies, etc. Aquests personatges, sovint havent guanyat una riquesa fabulosa per a l’època, decideixen retornar a Catalunya i construeixen cases i palaus que mostren el seu nou estàtus econòmic.

"Memòries de guerra i exili: Quan èrem capitans. Quan èrem refugiats", Teresa Pàmies.
Unes memòries amb deix de novel.la que demostren que el relat d'allò viscut pot tenir un elevat to literari. Fa molts anys que vaig descobrir aquesta obra i sempre m'han acompanyat les seves dignes paraules... Gràcies Teresa !!!

"Terra ferma", Matilde Asensi.
Res no podia fer sospitar a Catalina Solís quan es va embarcar a la flota espanyola de Los Galeones amb destinació al Carib que a l'altra banda de l'oceà trobaria un Nou Món farcit de perills i desafiaments. Després d'escapar d'un abordatge pirata i de sobreviure en una illa deserta durant dos anys, començarà una nova vida amb el nom de Martín Nevares.

"Totes les preguntes sobre Cristòfol Colom", Jordi Bilbeny i David Bassa.
Totes les preguntes sobre el Descobridor d’Amèrica s'assembla a una mena de judici exhaustiu, amb el periodista David Bassa fent el paper de fiscal obssessionat per esbrinar la veritat i Bilbeny fent d'apassionat advocat defensor del seu client i navegant, Cristòfor Colom. Si el Descobridor d'Amèrica, Cristòfor Colom és de la família Colom de Barcelona; si la primera administració americana va ser feta exclusivament per catalans...

"Cristòfol Colom, una mar, dues vores", Marta Rivera.
Cristòfol Colom mira la mar i somnia. Somnia amb una terra desconeguda i llunyana que l'espera allà lluny, a l’altra banda de la mar. Però ningú no creu en el seu somni fi ns que, després d’uns quants anys, els Reis d’Espanya decideixen ajudar-lo a aconseguir el somni fantàstic. I, amb tres caravel·les, Colom marxa de viatge. Durant dies i dies només la mar l'envolta... (lit. infantil)

Cap Amunt

BLOCS
The Gabriel and Lydia experience
Una parella que dóna la volta al món i ens mostra l'altre rostre de la República Dominicana al gener del 2009.

Viatge a la República Dominicana
L'Astrid Solé va viatjar per lliure visitant Santo Domingo, Samanà, Bayahibe, l'Isla Saona o el Parc nacional de l'Est i ho publica a Viatgeaddictes (2006).

Estiu a Dominicana
Crònica interessant i personal de les vacances d'un grup d'amics com a viatgers independents visitant els llocs menys coneguts: Dajabón, Barahona o Bahia de las Aguilas (2004).

També podeu visitar la secció de República Dominicana de El bloc dels Viatges o Viatgeaddictes on es van incorporant periòdicament nous relats i blocs.

Cap Amunt

PUNTA CANA
MAPES D'ITINERARIS
QUAN ÈREM REFUGIATS

El comerç [a Ciutat Trujillo], aleshores, es concentrava al carrer Duarte, que era llarg amb sortida al port. Estava gairebé tot a mans d'espanyols antics residents, la majoria dels quals havien ajudat Franco i van celebrar el desenllaç de la guerra civil espanyola. No podien, lògicament, rebre'ns amb els braços oberts.

Això no obstant, la força de la sang o això que en diuen raza, devien intervenir a favor nostre perquè jo, per exemple, vaig rebre una oferta de feina com a dependenta de part d'un gallego que tenia una botiga de roba a la plaça del Benefactor.

Aquell gallego era asturià i es deia don Melquiades encara que tothom li deia Melque a seques. Era casat amb una dominicana molt jove a la qual li va fer sis fills. El sisè la va matar i jo vaig aguantar la seva mà mentre moria. Es deia Nuna i me l'estimava molt. (...)

"Quan èrem refugiats", Teresa Pàmies (Proa Edicions, 2000).


VOLS

Companyies Aèries

Air Europa
Vola a Santo Domingo i Puerto Plata

American Airlines
Vola a diversos aeroports de la República Dominicana, generalment via Miami

Amb aquestes Centrals de Reserves en català podreu reservar el vol fins a la República Dominicana amb qualsevol companyia aèria:

Destinia Vols Barats
Vols barats a les principals ciutats del món i també pots triar combinacions de vols entre dues ciutats.

RACC

Aquestes webs comparen preus d'altres cercadors, agències i companyies:

Fly Low Cost

Vols Barats
El nom ho diu tot

Dohop
Inclou un llistat de tots el aeroports dominicans que ofereixen vols regulars.

Cap Amunt

LLOGUER DE COTXES

Destinia
Compara preus entre les grans companyies i us ofereix les millors ofertes i preus.

Cap Amunt

PUNTA RUSIA
AGÈNCIES DE VIATGES

Valles Tour
Ofertes i altres

Alemany
Viatges de nuvis a Playa Bávaro i altres llocs de la República Dominicana.

MAPES DEL TEMPS - L'ORATGE
INFORMACIONS, RECURSOS I ACTUALITAT

La República Dominicana a la Viquipèdia

La República Dominicana a l'Enciclopèdia

Huubs
Notícies a partir de la paraula "República Dominicana".

La Hispaniola a Viquipèdia

Consolat de la República Dominicana
A Barcelona i en català...

Casa Balear a la República Dominicana
Associació que reuneix als emigrants i els seus descendents i organitza activitats culturals.

Centre Valencià a la República Dominicana
Agrupa els valencians, alacantins i castellonencs per a mantindre vincles amb la seva història, cultura i tradicions amb seu a Santo Domingo.

Cap Amunt

El jardí de les Hespèrides

"El jardí de les Hespèrides", Miguel Angel Vidal.

El jardí de les Hespèrides narra el periple dels mariners de la Santa Maria, que varen navegar amb Cristòfor Colom cercant la ruta occidental cap a les Índies.

Les històries personals de cada un dels diferents personatges s'entrellacen amb el relat del viatge i naufragi i la posterior aventura a La Espanyola, com a peces d'un trencaclosques que es van ajuntant fins a conformar un fresc que representa a la perfecció la vida de l'època.

Les intrigues, els amors i els odis, la misèria, l'avarícia, la por i les revenges marquen les personalitats d'uns protagonistes psicològicament molt ben perfilats i d'una tremenda humanitat que atrapen el lector.

PER APROFUNDIR

Museu Barbier-Mueller d'Art Precolombí a Barcelona
En el conjunt de la col·lecció es manifesten la majoria d'estils de les cultures prehispàniques procedents de Mesoamèrica, Amèrica Central, Amèrica andina i Amazònia.

Cultures del Carib
Informació detallada que es pot trobar al web dels Amics del Museu Barbier-Mueller d'Art Precolombí:El primer contacte entre els conqueridors espanyols i la població americana va tenir lloc a les Antilles. Les illes estaven poblades per grups que procedien del continent. Entre aquests grups, van destacar els Arauac i els Carib.

Fundació CIDOB
Centre d'Investigació de Relacions Internacionals i Desenvolupament.

Catalans a la República Dominicana
Article que ens mostra la presència catalana a la RD: La presència catalana és quasi paral·lela a la conquesta. Fra Bernat de Boïl anà en el segon viatge de Colom (1493), com a cap de l’expedició...

Casal Llatinoamericà de Catalunya (FEDELATINA)
Punt de trobada de la comunitat llatina catalana i els seus representants, i un lloc des del qual projectar i realitzar les actuacions de diferents àrees d'assistència i servei per als membres del seu col·lectiu.

Màster d'Estudis Llatinoamericans
Màster coordinat per la Universitat de Barcelona (UB) que té com a objectiu el coneixement avançat en la història, antropologia, economia, política, llengua i literatura de les societats llatinoamericanes.

"República Dominicana, l'última batalla"
Programa "30 Minuts" de TV3 emès a l'any 1990 dedicat a les eleccions d'aquell any entre dos descendents de catalans, el conservador (i membre dels governs del dictador Trujillo) Joaquin Balaguer i l'escriptor progressista Juan Bosch.

El Hoyito
Joc de mancala de la RD.

Cap Amunt

SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Intermón-Oxfam
Comerç just i desenvolupament: La seu es troba a Barcelona i València i disposa de comitès a Alacant, Andorra, Badalona, Castelló, Gandia, Girona, Lleida, Mataró, Palma, Sabadell, Sant Cugat, Tarragona, Reus, Terrassa i Vilanova i la Geltrú.

Campos Solidari
Organització sense ànim de lucre amb seu a Campos (Ses Illes) destinada a apadrinar infants de la República Dominicana.

Xarxa de Consum Solidari
Associació que treballa a Catalunya en l’àmbit del comerç just i el consum responsable, des d’una visió integral que engloba tot el cicle d’un producte, des de la seva producció fins a la seva comercialització a casa nostra. Entre els seus productes i productors es troba la Confederación Nacional de Cacaocultores Dominicanos (CONACADO) .

Cap Amunt

FÒRUM DE VIATGES

I si vols ajuda, fer preguntes i consultes, compartir informacions, experiències, idees o relats de primera mà per organitzar el teu viatge pots visitar el fòrum de viatges en català Viatgem Plegats.

Cap Amunt

ALTRES DESTINACIONS PROPERES