Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES A AUSTRÀLIA" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

DUBTES I PREGUNTES
Què és NARINANT.CAT?

És un portal de viatges en català on podeu trobar les millors ofertes de viatge (vols, vacances, hotels, apartaments, creuers, lloguer de cotxes, etc.), preus econòmics, un ampli ventall d’agències de viatges i tota mena d’informacions (mapes, literatura, oficines de turisme, blocs, etc.) per gaudir del viatge.

Quines companyies o agències puc trobar a NARINANT.CAT?

Aquí trobareu totes les companyies aèries convencionals, les companyies aèries de baix cost, les agències de viatges, els cercadors d’allotjament i de transports més importants, les companyies de lloguer de cotxes i les millors empreses turístiques del mercat disponibles en català a la xarxa. En resum, hotels, albergs, apartaments, creuers, vols, autocars, trens, escapades, ofertes d’esquí, vacances de sol i platja, turisme alternatiu, caps de setmana romàntics, rutes culturals, viatges de noces, viatges escolars i un ampli etcètera.

Quina altra informació puc trobar a NARINANT.CAT?

A més de companyies i agències, a NARINANT.CAT trobareu tota mena d'informació per preparar el vostre viatge, per gaudir durant la ruta o l'estada i per descobrir mil i una particularitats dels llocs que desitgeu visitar.

Per tot això, a la pàgina de cadascun dels països hem creat seccions com:

- INFORMACIÓ I RECURSOS, on trobareu les dades bàsiques del país i de les ciutats més importants i cercadors d'actualitat per tal de saber els principals esdeveniments que tenen lloc,

- BLOCS DE VIATGES, per tal de tenir el relat d'altres viatgers que han visitat els països i poder-hi llegir els seus consells i experiències,
 
- L'ORATGE, on podeu localitzar mapes del temps,

- ITINERARIS I DISTÀNCIES, on trobar mapes dels països o d'algunes de les seves regions,

- PER APROFUNDIR, on indiquem alguns aspectes que considerem destacats de cada indret: idiomes, gastronomia, història, centres catalans arreu del món, literatura, tradicions, festes, turisme responsable, ètnies, formació, arqueologia, reportatges d'interès o espais a casa nostra on podeu trobar més informació,

- LLIBRES, on us donem a conèixer el més destacat escrit en català ja sigui de literatura i guies de viatges com de la literatura pròpia del país per tal que us permeti fer un primer tast de la seva gent i cultura, i

- FÒRUM DE VIATGES, on enllacem el fòrum de viatges en català VIATGEM PLEGATS, on podeu compartir consells i preguntes.

És segura aquesta pàgina?

Per descomptat que és segura aquesta pàgina, aquí no demanem cap dada personal ni cal donar-se d'alta. La reserva s’efectua directament en el servei que es tria, de manera que s’interactua en l'entorn segur de la companyia aèria, de l’agència de viatges, de l’allotjament o del proveïdor ja que aquests disposen de totes les garanties de privadesa de dades i transaccions.

És gratuït l'ús de NARINANT.CAT?

NARINANT.CAT és totalment de franc. No cobrem res de cap de les persones que accedeixen a la nostra web i els preus són exactament els mateixos que els de la companyia que comercialitza i ven el viatge en altres entorns.

Veneu bitllets o altres productes?

No, a NARINANT.CAT us mostrem les ofertes i serveis  de les companyies i agències  redirigint-te cap a la seva pàgina web. NARINANT.CAT no és una agència de viatges sinó un portal de viatges en català, un  punt de trobada entre compradors i venedors de viatges. No us cobrem cap tarifa ni comissió. Un cop hagueu comparat totes les ofertes i clicat sobre l'escollida, l'operador en qüestió es fa càrrec del procés de reserva i venda.

Oferiu ofertes o "últimes hores" ?

Sí, les ofertes es publiquen periòdicament en el portal de la web NARINANT.CAT, a la pàgina web dels respectius països o en el nostre bloc.

Per què hi ha alguns hotels o altres serveis més destacats ?

Hi ha dues raons:

La primera és una raó ben senzilla: està en català. Ens agrada trobar webs en català en els llocs més allunyats de casa nostra i així, hem descobert que a la xarxa de viatges hi ha un munt de webs en català que són realment molt i molt interesants per gaudir d'un bon viatge. Per exemple, sabies que hi han B&B a Nova York o Katmandú que tenen la web en català o que pots trobar petits i grans hotels al Marroc, França, Mèxic, Portugal, Costa Rica, Anglaterra o Holanda en català... ens agrada, ho volem destacar i ho volem compartir !!!

La segona raó també és ben senzilla: són patrocinadors. Qualsevol agència, central de reserves, companyia aèria, establiment hoteler, associació de viatgers o empresa que es mou en el camp del turisme o els viatges que tingui la web en català pot ésser patrocinador de NARINANT.CAT. I per això hem reservat un espai destacat a les pàgines dels diferents països.

Com puc ser patrocinador o anunciar-me ?

També és ben senzill. Només cal escriure’ns a l'adreça publicitat@narinant.cat i en menys de 48 hores rebràs la informació amb les condicions per poder anunciar-te o ser patrocinador de NARINANT.CAT.

Sóc un webmaster o tinc una pàgina web o un bloc i m'agrada que hi hagi un portal de viatges en català. Puc incloure-hi un bàner de la web NARINANT.CAT ?

Per descomptat, i a més ens fas un favor (moltes gràcies !!!). Si  desitges col·laborar per donar a conèixer NARINANT.CAT, pots utilitzar qualsevol dels següents bàners:

CODI:

<a href="http://www.narinant.cat"><img src="http://www.narinant.cat/images/logo.jpg" width="206" height="107" border="0" /></a>

CODI:

<a href="http://www.narinant.cat"><img src="http://www.narinant.cat/images/logo.jpg" width="103" height="54" border="0" /></a>

Tinc un dubte, he vist algun error o vull parlar amb vosaltres, com ho puc fer?

Qualsevol suggeriment o comentari serà benvingut ja que dia a dia volem fer que NARINANT.CAT sigui una mica millor... si tens alguna pregunta o vols saber més sobre algún tema ens pots escriure a la següent adreça: info@narinant.cat

Moltes gràcies i estem en contacte !!!