Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES A AUSTRÀLIA" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

QUÈ ÉS NARINANT.CAT?
UN PORTAL

Volem ser un punt d'inici. El viatge serà llarg o curt, una simple escapada o una llarga travessia, un creuer de luxe o un autobús de línia, el somni de la lectura d'un llibre, o l'ilusió xuclada d'un bloc. No hi és tot aquí. Ni ho pretén. Però és una bona porta d'entrada, per començar a triar el camí, el viatge...

 

DE VIATGES

Ho entenem en el sentit més ampli de la paraula. Sortir de casa durant uns dies per relaxar-se o fugir fins a la fi del món; seure i gaudir d'una gran novel·la escrita en un país llunyà, o sortir a caminar pels senders amagats d'un bosc. Per això us oferim vols, cotxes, trens, agències, blocs, llibres, hotels, albergs, webs curioses... Narinant.CAT vol ser tot un petit viatge!

 

EN CATALÀ

Anem pel món sabent d'on sortim. Descobrim indrets de postal, tastem cafè amb l'aroma de cada lloc, xerrem sota un baobab o a la plaça, davant de la mesquita,  aprenem idiomes o quatre paraules, i compartim experiències amb tots aquells que ens respectin com el que som: personatges que parlem, riem, plorem i viatgem en català.