Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES A AUSTRÀLIA" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

QUI SOM?
CAMÍ DE LA JUBILACIÓ S.L.

Un grup de persones que hem creat una empresa que es diu "Camí de la Jubilació", sota el format de societat limitada, del tot legal (notaris, impostos i taxes diverses incloses). El nom és tota una declaració d'intencions que volem deixar ben clares. Hem muntat aquesta web amb il·lusió. Tenim el convenciment que ens ajudarà a viure més bé durant el llarg camí cap a la jubilació; i preguem que ens permeti d'escurçar-lo, i així ingressar en el club dels afortunats que disposen de temps i recursos per llegir, viatjar i escriure (que si fa no fa, és el que ens agrada).

Ara per ara, fins que tot plegat no esdevingui un èxit esclatant, ens estimem més mantenir-nos en l'anonimat. No és que defugim la fama, sinó que sóm un pèl tímids...

Esperem que Narinant.cat us agradi i, sobretot, que us sigui útil per organitzar els vostres viatges. Amb aquest objectiu, us garantim que anirem treballant i així anar fent el nostre "Camí de la Jubilació"!!!