Feu click AQUÍ, i comprobeu tot el que podeu trobar per "VIATGES ESPECIALISTES" a Google.
Acostumeu-vos a probar-ho en Català, que esteu ajudant als molts que ja apostem pel nostre país, i trobareu molt més del que us penseu... i Narinant!!!

 

 

 

Especialistes en Viatges a...
PETITS CREUERS, TRENS DE LUXE I VAIXELLS POLARS

Senyors Passatgers, és una nova web amb una proposta molt concreta, o potser millor dir tres propostes molt concretes.

La primera, els petits creuers. Per fugir de les massificacions i dels itineraris que només visiten els grans ports, presenten diferents opcions, sempre amb menys de 200 passatgers per vaixell. Les destinacions? Mediterrània, Bàltic, Alaska, Austràlia i la gran barrera de corall, el riu Mekong al Vietnam i Cambodja...

La segona, una versió dels petits creuers, però per terra: trens de luxe, idela sper visitar aquells indrets allunyats amb el comfort i tranquil·litat del tren. La Ruta de la Seda, el Transiberià, el Rocky Mountaineer a l'oest del Canadà, el Rovos Rail a Sud-Àfrica... vet aquí alguns dels llocs que us proposen.

I la tercera, els vaixells polars, els que podriem anomenar petits creuers de l'Artic i l'Antàrtida. Ofereixen fins i tot sortides en les quals hi ha catalans entre els membres de l'equip d'especialistes i guies del vaixell.

LES GRANS CIVILITZACIONS DE L'ANTIGUITAT

ARQUEONET és una empresa de serveis culturals especialitzada en la divulgació de les grans civilitzacions de l’antiguitat (Egipte, Sudan, Turquia, Iran, Israel, Grècia, ...).

Us posem al vostre abast un equip d’especialistes que, a través de tallers, xerrades, cursos..., us introduiran en la cultura que aneu a visitar molt abans de fer la maleta i, si voleu, us continuaran descobrint durant i després del viatge tots els seus secrets.

Totes les nostres activitats i viatges estan dissenyades tant per a adults com per a famílies, per tal de que els més petits també gaudeixin i coneguin d’una manera divertida i amena, la història de les més importants cultures del món. 

ALASKA, OEST DEL CANADÀ I PARCS NACIONALS DELS ESTATS UNITS

AGAMA, Taller de viatges, és especialista en descobrir-nos els secrets més ben guardats d'Amèrica del Nord. Agama us proposa viatges en grup (amb sortides regulars) o en grup privat acompanyats sempre per guies especilitzats. O bé itineraris al vostre ritme, els anomenats Fly and Drive, fets a mesura, sense recórrer a catàlegs de majoristes ni a corresponsals llunyans...

Destaquen les seves rutes pels parcs nacionals d'Utah i Arizona (Grand Canyon, Zion, Bryce, Monument Valley...), pel grans parcs nacionals de l'oest americà (entre Montana i Califòrnia, travessant les Muntanyes Rocalloses fins a San Francisco)Gran Canó, Las Vegas, Yosemite i San Francisco, per Montana, Wyoming i Dakota del Sud (Parcs Nacionals de Yellowstone, Grand Teton, Glacier, Badlands... i els Monuments Nacionals del Mount Rushmore, Devil's Tower o Little Big Horn) o l'espectacular ruta per Wyoming, Montana, Idaho, Yellowstone i Grand Teton N.P. (amb indis y Cowboys, rodeo, buscadors d'or, exploradors... i tots els mites del cinema en un viatge).

També podeu descobrir Canadà amb els seus itineraris amb guia per l'Oest del Canadà o amb la modalitat Fly & Drive (allotjament, cotxe de lloguer i activitats pels Parcs Nacionals de les Rocalloses i Colúmbia Britànica).
I si voleu més experiències de natura en estat pur, fauna i glaceres, res millor que les seves rutes per Alaska... Bons viatges !!!

Turisme religiós

Ruth Travel ens mostra en el seu logotip un senyal en la roca. Un signe que algun viatger anònim va deixar-hi perquè resultés inesborrable al pas del temps. Un símbol que pretenia expressar la pròpia experiència interior del seu itinerari i deixés un missatge d'esperança a qui passés per aquest mateix lloc. Una marca, la creu, que els identifica i ens convida a realitzar el nostre propi viatge espiritual.
La seva vocació és el 'viatge a mesura', perquè el seu objectiu no és fabricar un producte turístic sinó crear una experiència vital que, en forma d'itinerari o peregrinació, s'amotlli i adapti a les necessitats de cada grup de creients.

Tenen rutes molt i molt interessants per Terra Santa, per Egipte, per Etiòpia, per Armènia, per Síria, per les Repúbliques Bàltiques, per Perú… un exemple de l'ampli ventall de possibilitats que ens brinden les sendes de la fe, la cultura, la naturalesa, la història, la humanitat... l’essència de l’esser humà.

 

 

roma

Guies oficials a Roma, historiadores de l'art, molts anys visquent a la Ciutat Eterna... vet aquí els ingredients de Romaqui: una associació que ofereix, amb tota professionalitat, visites guiades en català a Roma els caps de setmana (per a qui vulgui inscriure-s'hi i afegir un plus a la seva escapada romana), o bé per a grups privats (famílies, amics, associaicions, escoles...) quan els sigui més convenient. De fet, en moments de més demanda, també tenen visites programades entre setmana!

I encara més... des de fa poc, també ofereixen visites amb guies en català a Carrara i Sicília! Així que si us esteu preparant un viatge per Itàlia, no deixeu de contactar-los!

No dubteu a visitar la seva pàgina i posar-vos en contacte amb ells.

 

ruta de la seda

Ja fa anys que es va crear l'associació Amu Daria, com a punt de trobada de viatgers apassionats per l'Àsia Central i la Ruta de la Seda. Poc a poc han anat creixent, reunint-se, fent un munt d'activitats divulgatives, que han tingut un ampli ressò. Quan de temps havia de passar perquè fessin el salt a organitzar viatges a les terres que t'han s'estimen? Doncs el mateix que han tardat els assistents a les seves presentacions a suggerir-els-hi! I s'hi han posat de valent, amb l'organització tècnica d'una agència de viatges, a crear les primeres rutes per descobrir, amb alguns d'ells com a guies, les joies de la Ruta de la Seda.

No dubteu a visitar la seva pàgina, i posar-vos en contacte amb ells.

 

índia

 

INDIA A LA CARTA

Amb el nom ja està tot dit... o no, perquè a més a més de fer viatges a l'Índia, ens ofereixen itineraris al Nepal, a Bangladesh, al Butthan, al Sikkim, a Sri Lanka, a les Maldives... Les seves propostes són sempre a mida, i el que trobareu al seu web són itineraris orientatius, que s'adapten al nombre de dies dels que disposeu, pressupost...

Poden oferir aquests viatges (que semblen de sastreria) perquè s'han unit dos factors bàsics: una agència de viatges amb anys d'experiència i especialització (amb seu al Poble Sec de Barcelona), i una persona que viu l'Índia com si fos el seu propi país. És ella qui us atendrà, i qui dissenyarà el viatge a mida que cerqueu.

No dubteu a visitar la seva pàgina, i posar-vos en contacte amb ells.

 

rutes en moto


RUMBO 66

Aquesta petita agència garrotxina, amb seu al centre d'Olot, és l'eina que permet a en Jens proposar els viatges en moto, que ell mateix dissenya, organitza i, en molts casos, guia. Centrat sobretot en rutes pels Estats Units (destacant la Ruta 66, d'aqui en pren el nom), també fa propostes per Europa (com ara anar fins el Cap Nord) o a Austràlia.

En Jens és geògraf, de nacionalitat alemanya, i resident des de fa un munt d'anys al nostre país. És autor d'una popular guia de viatges sobre la Ruta 66, en alemany.

No dubteu a visitar la seva pàgina, i posar-vos en contacte amb ell.